Sarix™ GPS TABANLI SOLAR SENKRON FLAŞÖR

Sarix™ GPS TABANLI SOLAR SENKRON FLAŞÖR

Kodu : Q300GPSF

Kategorisi : Sarix™ LED'li Sinyal Vericiler



Sistemin kuruluş amacı virajların bulunduğu, sürücülerin yüksek hızda seyrettiği ve kış sezonunda kar ve buzlanmanın gözlenebildiği karayolu kesiminde çeşitli hava koşullarında (sis, yağmur, kar) görsel olarak sürücünün dikkatini çekerek uyarmak, ulaşımlarını kolaylaştırarak, sürüş güvenliğini ve konforunu artırmaktır.

GPS Tabanlı Senkron Flaşörü muadillerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri GPS tabanlı olması sayesinde bir master cihaza ihtiyaç duymadan senkronizasyonu kaybetmemesidir. GPS tabanlı olamayan flaşör ürünlerinde bir Master cihaz bulunmakta ve senkronizasyonu sağlayacağı slave modda bulunan cihazlar bulunmaktadır. Bu durumun dezavantajı master cihaz herhangi bir durumdan dolayı diğer cihazlarla iletişimi kesmesi ya da arıza durumuna geçmesi halinde tüm cihazların senkronizasyonu kaybetmesidir. GPS Tabanlı Solar Flaşör ürünlerde ise master-slave modları olmadığı için herhangi bir iletişim kopukluğunda veya arıza durumunda diğer cihazıların  senkronizasyonu bozulmadan  çalışmaya devam etmeleri büyük bir avantajdır.Ürünümüzün bir diğer avantajı ise senkron yanması istenen cihazların aralarında bir haberleşmeye ihtiyaç duymamalarından dolayı cihazlar arasında herhangi bir mesafe önkoşulu bulunmamaktadır.
   
 
Ürün GPS Tabanlı Solar Senkron Flaşör
Ürün Kategorisi Sinyalizasyon Ürünleri
Teknik Özellikler
Güneş Panelsiz Çalışma Özelliği 20Ah tam dolu akü ile minimum 20 gün 24 saat modunda
Sertifika TS EN 12352
Koruma Modu Aşırı Şarj-Desarj Koruma
Batarya Koruma Özelliği Batarya gerilimi 11.5V’un altına inince çıkışını kapatarak kurumasını engeller.
Dimming özelliği Çıkış parlaklığı kontrol edilebilir (Batarya gerilimine uyumludur)
Farklı Senaryolarda Çalışma Özelliği 8 Farklı senaryoda çalışabilmektedir.(Üzerinde bulunan buton sayesinde kontrol edilebilir.)
Akıllı Mod Bataryanın doluluk seviyesine 9 farklı parlaklık seviyesinde çıkış verilmektedir.
Gece Modu Var
Güneş Paneli 10W~20W
Batarya 12V 7Ah ya da 12V 18Ah
Darbe Dayanımı IR3
Vibrasyon Class AJ3
Çevre İstek Sınıfı IP65
Çalışma Sıcaklığı -30°C ile +70°C
Çalışma Voltajı 12VDC
Maksimum Güç Tüketim <4W